Op 9 februari 2018 worden door de Eilandschutters op Texel de Rayonkampioenschappen 3D – 2019 voor Rayon 1 georganiseerd. Dit vindt gelijktijdig plaats met de 1e dag van de WinterAnimal 2019. De uitslag van die dag telt als uitslag voor zowel de Rayonkampioenschappen als voor de eerste dag van de WinterAnimal 2019.

Het parcours wordt uitgezet in het duingebied ten noorden van de Koog. Centrale verzamelplaats is de parkeerplaats bij Paal 21. De route is vanaf afslag Pijpersdijk aangegeven. Op de ruime parkeerplaats is genoeg plaats voor uw auto. Daarnaast vindt u op het afgezette deel van de parkeerplaats de cateringtent, EHBO, toiletvoorzieningen, wedstrijdoffice en inschietbaan.

Leden van Rayon 1 die zich opgegeven hebben voor de Rayonkampioenschappen Rayon 1 – 3d dienen hun bondspas te kunnen tonen. Kosten voor deelname zijn nog niet bekend maar zullen nooit meer bedragen dan de kosten voor deelname aan de WinterAnimal. Er hoeft slechts een keer betaald te worden.

Het RK 3D wordt geschoten volgens de IFAA regels 2017 en staat uitsluitend open voor NHB-leden. Dit betekent dat de klasse indeling enigszins afwijkt van de klasse indeling van de NHB. Maar dat mag de pret niet drukken. Het belangrijkste is dat er weer een RK 3D georganiseerd wordt.

Aanvang van het RK is omstreeks 9.30 uur. Het parcours bestaat uit 28 doelen en twee wachtdoelen (catering)  op onbekende afstand. Er wordt geschoten vanaf de rode, blauwe of gele plok.  Technische en niet technische bogen worden niet apart ingedeeld.
De A – schutters zijn teamcaptain en ontvangen bij aanmelden een envelop met scorebriefjes voor hun team. Aan het einde van de schietdag leveren teamcaptains alle scorebriefjes van hun baan tegelijk in. De prijsuitreiking zal omstreeks 16:30 uur of eerder plaatsvinden.

We behouden ons het recht voor om klassen/disciplines met minder dan 5 deelnemers samen te voegen. Late inschrijvingen worden geaccepteerd met dien verstande dat dit niet leidt tot herindeling van de klassen of prijzen.

Rayonkampioenschappen 3D – Rayon 2019
Getagd op:
Spring naar toolbar