Een paar dagen later dan gepland is de inschrijving voor de WinterAnimal 2018 geopend. Alle vaste deelnemers uit voorgaande jaren hebben een E-mail ontvangen met daarin de gebruikelijke gegevens.

Nieuw dit jaar is deze website, speciaal en uitsluitend bestemd voor de WinterAnimal. Hieronder volgt een korte uitleg over deze website.

Het menu van deze website heb ik zo eenvoudig mogelijk gehouden. De homepage is voor het laatste nieuws en de gegevens over de wedstrijd. Daarnaast de kop Deelnemers 2018. Hier staan alle deelnemers vermeld die definitief zijn ingeschreven. Definitieve inschrijving vindt plaats nadat de betaling binnen is.

Onder de kop Inschrijven vind je twee keuzes, groepsinschrijvingen en individueel.  De groepsinschrijving werkt als volgt, je vult alle verplichte velden op blad 1 in. Daarna de velden op blad 2. Voor iedere volgende schutter die je wilt opgeven klik je op het + teken onder de invulvelden. Individueel inschrijven is zo eenvoudig daar ga ik niets over zeggen.

Note: Het aantal verplichte velden is beperkt tot het minimum. Dit betekent wel dat als je je NAW gegevens niet invult dan wordt het eventueel nasturen van prijzen een probleem, aangezien het opsporen van individuele schutters vaak veel tijd in beslag neemt of zelfs niet gebeurt.

Na ontvangst van de inschrijving krijg je een bevestiging per E-mail en hierin staan ook de details voor de betaling.

De overige menukoppen spreken voor zich, nl.  “informatie, fotogalerij en uitslagen”.  De twee laatste onderwerpen zal ik in de loop van de tijd aanvullen met historische gegevens. Mocht je nog leuke foto’s of video’s hebben, schroom niet en stuur ze naar mij toe via eilandschutters@gmail.com

 

Inschrijving WA2018 geopend
Getagd op:
Spring naar toolbar