Momenteel zijn er 371 unieke inschrijvingen voor de WinterAnimal. We kunnen 360 schutters verwerken. De komende dagen maak ik de eerste indeling slag om te kijken hoe de zaterdag en zondag zich verhouden. Het resultaat publiceer ik op de website en facebook. Ondertussen mag je mij een E-mail met de details van de deelnemende schutter toesturen.  E-mails worden in volgorde van binnenkomst behandeld.

E-mailadres: eilandschutters@gmail.com 

de link https://www.ticketway.nl/winteranimal/ is tijdelijk uitgezet.

 

 

 

 Inschrijving 2020 geopend

Afgelopen weken is er hard gewerkt aan de nieuwe inschrijfmodule die voor een behoorlijke vermindering van de werkdruk zorgt, zowel bij de schutters als bij mij. Het aantal handelingen is aanzienlijk beperkt en zodoende ook de kans op fouten. Gisteren en vandaag is de module uitgebreid getest en ondanks dat er nog ruimte is voor verbetering gaan we er voor.

Inschrijven kun je via onderstaande link. Voordat je erop klikt eerst wat advies want er zitten nog twee schoonheidsfoutjes in.

Het eerste blok dient ingevuld te worden door diegene die de inschrijving doet. Dat is ook de contactpersoon voor de groep die hij inschrijft. Als je het aantal deelnemers invult springt het programma terug naar boven. Gewoon weer naar beneden scrollen en doorgaan met invullen. Ben je klaar met invullen dan krijg je twee opties. Prijs berekenen en inschrijven/betalen. Klik  je op prijs berekenen dan krijg je de prijs in beeld en springt het programma weer naar boven. Naar beneden scrollen en klikken op inschrijven/betalen.

Vervolgens komt de betaalprocedure van je bank in beeld, inschrijfgeld betalen en de zaak is voor elkaar. Je krijgt per E-mail een bevestiging en die gaat ook naar mij. Eén keer in de week publiceer ik de inschrijvingen op de website, meestal op zondag.

Als je niet betaalt staat er in de E-mail een link waarmee je later kunt betalen. Wacht je te lang (langer dan 1 week) dan word je automatisch verwijderd. Hierover kan niet geklaagd worden en dan moet je opnieuw beginnen. Op het moment dat de betaling wordt geaccepteerd ben je ingeschreven.

https://www.ticketway.nl/winteranimal/

Hartelijk dank voor de medewerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Spring naar toolbar