Net als vorig jaar openen we de inschrijving op vrijdagmiddag 15:00 uur en sluiten na de TESO van 21:00 uur. We doen het dit jaar met meer medewerkers en we zorgen dat de bar open is. De inschrijving wordt gecontroleerd op alfabetische volgorde van de achternaam. Bij een tafel staat bijvoorbeeld “Inschrijven A t/m F.” enz.

Wedstrijdschutters

Wedstrijdschutters dienen zich persoonlijk in te schrijven i.v.m. met (mogelijke) controle van de bondspas. De nummers 1 van elke baan zijn de teamcaptains en zij krijgen de enveloppe met daar in de overige deelnemers, de score kaarten een mooie pen voor alle deelnemers vanwege het 50 jarig bestaan. Aan het einde van elke wedstrijddag dienen de teamcaptains de enveloppe met daarin alle scorekaarten van zijn team in te leveren bij de “De Blauwe Keet” het wedstrijd office.

Recreatieschutters

Recreatieschutters kunnen hun aanmelding doen per vereniging. Ook hier krijgen de teamcaptains een enveloppe met scorekaarten. Die zijn voor eigen gebruik en hoeven niet te worden ingeleverd. We willen wel graag de enveloppe terug hebben.

Gegevens over de baanindeling staan voor 1 februari op de website. In het schietsportcentrum liggen ze ook op het biljart. Hoe beter voorbereid je naar de inschrijving komt des sneller gat het en worden lange wachtrijen voor komen.

That all

Inschrijving op vrijdag